2022. január 19., szerda


E-ügyintézés


http://magyarorszag.hu

Ügyfél-tájékoztató az elektronikus ügyintézés módjáról:

Pirtó Község Önkormányzatának Képviselő-testülete az 5/2006.(VI.02.) sz. rendelettel módosított 19/2005.(X.28.) rendeletében szabályozta az elektronikusan végezhető közigazgatási hatósági eljárási cselekményeket, mely szerint az önkormányzat és szervei, illetve a jegyző hatáskörébe tartozó hatósági eljárásokat nem lehet intézni elektronikus úton. A hatósági eljárások kérelmét és annak mellékleteit papír alapon kell benyújtani.

Egy vállalkozás üzemeltetése sosem egyszerű feladat, de a helyi iparűzési adó bevallás már nem jelent gondot. Intézze hivatalos ügyeit elektronikusan!
Egy új iroda berendezése sosem egyszerű feladat, de az adóegyenleg lekérdezése már nem jelent gondot. Intézze hivatalos ügyeit elektronikusan!
"Az új szokások kialakítása sosem egyszerű feladat, de a gépjárműadó mentesség bejelentése már nem jelent gondot. Intézze hivatalos ügyeit elektronikusan!
Egy szálláshely beindítása sosem egyszerű feladat, de annak nyilvántartásba vétele már nem jelent gondot.Intézze hivatalos ügyeit elektronikusan!
Egy esküvő megszervezése sosem egyszerű feladat, de a születési anyakönyvi kivonat kiállítása már nem jelent gondot. Intézze hivatalos ügyeit elektronikusan!
Egy vállalkozás bővítése sosem egyszerű feladat, de a behajtási engedélyek kérése már nem jelent gondot. Intézze hivatalos ügyeit elektronikusan!
A továbbtanulás finanszírozása sosem egyszerű feladat, de a szociális támogatási kérelem benyújtása nem jelent gondot. Intézze hivatalos ügyeit elektronikusan!
Adatvédelmi szabályzat
Oldaltérkép

Copyright © 2013 Pirtó Község Önkormányzata