Pirtó Község Önkormányzatának Képviselő-testülete az 5/2006.(VI.02.) sz. rendelettel módosított 19/2005.(X.28.) rendeletében szabályozta az elektronikusan végezhető közigazgatási hatósági eljárási cselekményeket, mely szerint az önkormányzat és szervei, illetve a jegyző hatáskörébe tartozó hatósági eljárásokat nem lehet intézni elektronikus úton. A hatósági eljárások kérelmét és annak mellékleteit papír alapon kell benyújtani.

 

1. Egy vállalkozás üzemeltetése sosem egyszerű feladat, de a helyi iparűzési adó bevallás már nem jelent gondot. Intézze hivatalos ügyeit elektronikusan!

 


 

2. Egy új iroda berendezése sosem egyszerű feladat, de az adóegyenleg lekérdezése már nem jelent gondot. Intézze hivatalos ügyeit elektronikusan!

 


 

3. Az új szokások kialakítása sosem egyszerű feladat, de a gépjárműadó mentesség bejelentése már nem jelent gondot. Intézze hivatalos ügyeit elektronikusan!

 


 

4. Egy szálláshely beindítása sosem egyszerű feladat, de annak nyilvántartásba vétele már nem jelent gondot. Intézze hivatalos ügyeit elektronikusan!

 


 

5. Egy esküvő megszervezése sosem egyszerű feladat, de a születési anyakönyvi kivonat kiállítása már nem jelent gondot. Intézze hivatalos ügyeit elektronikusan!

 


 

6. Egy vállalkozás bővítése sosem egyszerű feladat, de a behajtási engedélyek kérése már nem jelent gondot. Intézze hivatalos ügyeit elektronikusan!

 


 

7. A továbbtanulás finanszírozása sosem egyszerű feladat, de a szociális támogatási kérelem benyújtása nem jelent gondot. Intézze hivatalos ügyeit elektronikusan!

 


 

 

 

 

 

 


PIRTÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA


6414 Pirtó, Dózsa György utca 19.
Email: onkormanyzat@pirto.hu
Telefon / Fax: 77/540-010
Adatvédelmi szabályzat

Elektronikus ügyintézési adataink:
Önkormányzat rövid neve: PIRTOONK
KRID azonosító: 156725157

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.